Gettorf Dyrepark » Abehus i et nyt look - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

1. august 2019:

Abehus i et nyt look

Efter at vores Topbavianer flyttede ind i deres nye indhegning, begyndte vi at rekonstruere det forreste område af apehuset i efteråret 2018. Dette byggeprojekt er nu stort set afsluttet, og vores apehus vises nu i sin nye pragt.

Vægfliserne, der med tiden er blevet grimme og ikke længere svarede til det aktuelle billede af moderne dyrehold, er blevet fjernet og erstattet af et attraktivt landskab lavet af kunstig sten. Belysningskonceptet er blevet fuldstændigt redesignet, så besøgende kan forvente venlige, lyse dyre indhegninger.

Nu mangler alt det sidste præg på indretningen, før to grupper af små aber snart flytter ind i det nyrenoverede apehus som nye beboere.

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder