Gettorf Dyrepark » Ny zoo butik åbner - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

28. juni 2019:

Ny zoo butik åbner

Det tog mere end et halvt år fra levering af byggeskallen til færdiggørelse. Men nu kan den nye butik endelig ses. Inde kan vores gæster kigge efter en passende souvenir fra deres Zoo-besøg eller fylde op is eller andre bagateller.

Udeområdet i den nye butik er dog ganske specielt: her finder børn et eksotisk klatrelandskab over flere niveauer, der forbinder vandlegepladsen, den lave rebbane og Skunk Slot i nabolaget til et varieret, forskelligt legelandskab . Udefra og inde i en stor ny attraktion i parken.

Butikken er åben dagligt i ferien og på andre tidspunkter åben i weekenden.

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder