Gettorf Dyrepark » Maskerede banditter nye i Gettorf dyrepark - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

21. februar 2019:

Maskerede banditter nye i Gettorf dyrepark

Siden den 21. februar har zoologisk have tre nye beboere, som snart vil blive populære hos vores besøgende. “Paul”, “Linus” og “Frieda”, er de tre første vaskebjørne, der er flyttet ind i Gettorf dyrepark. De tre nybegynderne er flyttet til parken fra en privat ejendom. Mens “Paul” og “Linus” er 8-årige fødte bayere, er “Frieda” et ca. 3 år gammelt fundende dyr, som blev fundet foran døren til hendes tidligere ejer som baby i en papkasse og hvis oprindelse derfor er helt ukendt. “Frieda” er undertiden lidt grumset end de to fyre.

Alle tre synes imidlertid at være modige, nysgerrige og uden frygt for at komme i kontakt med mennesker. For at forhindre dem i at tage på en udflugt blev det ydre kabinet straks fastgjort med en ekstra lås.

Dette er ligefrem nødvendigt, fordi vaskebjørne, der stammer fra Nordamerika, i Europa regnes blandt de såkaldte invasive arter. Disse omfatter dyre- og plantearter, der med succes erobrede nye levesteder langt væk fra deres egentlige hjemland – ikke altid til fordel for de dyr, der oprindeligt var hjemmehørende i dem. Derfor er opdræt og hold af disse arter underlagt særligt strenge betingelser, som inkluderer effektive foranstaltninger mod flugt af dyr i naturen. For berygtede flugtkonger, som vaskebjørne, er bestemt en nødvendig og fornuftig forsigtighedsforanstaltning…

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder