Gettorf Dyrepark » Start af byggearbejde på den nye butik - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

17. december 2018:

Start af byggearbejde på den nye butik

Ikke alene abehuset vil blive genopbygget i vinter, også på det store legepladsområde ved siden af skunk udstillingen bygges der arbejdet i løbet af vinteren. Da vores zoo butik er blevet for lille i løbet af tiden, og den voksende efterspørgsel ikke længere kunne opfyldes, planlægger vi at opbygge en ny zoologisk butik med integreret legeplads, der yderligere forbedrer det omfattende legepladslandskab, herunder vandlegepladsen, de lave tovværk kurs og Stinkdyr-Slot også. Grundbygningerne er allerede på plads, og yderligere arbejde forventes at strække sig til udgangen af februar.

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder