Gettorf Dyrepark » Renoveringen af abehuset begynder - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

10. november 2018:

Renoveringen af abehuset begynder

I marts kunne vores Topbavianer endelig flytte ind i deres nye hjem i den tidligere sted af Berberaberne. Nu blev vejen ryddet for den længe planlagte renovering af abehuset. Dette skal naturligvis udskydes til slutningen af højsæsonen, og derfor måtte vente til efteråret. Umiddelbart efter slutningen af sæsonen i slutningen af oktober startede vi byggearbejderne.

Amazon-papegøjerne “Eierkopf” og “Heinrich” blev flyttet ind i det lille abehus modsat Næsebjørn-kabinettet, så blev de gamle kabinetter i den forreste del af abehuset nedgravet kongeligt. Om vinteren vil der blive skabt rummelige nye kabinetter til nogle kloabe familier.

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder