Gettorf Dyrepark » Nye samboere for vores Hvidhovedet Sakiaber - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

30. august 2018:

Nye samboere for vores Hvidhovedet Sakiaber

Efter at vores Dværgaguti-Methuselah var gået bort i den velsignede alder af 18 den 25. juli, spurgte spørgsmålet om, hvem der skulle blive nyt firma for vores to Hvidhovedet Saki aber. Igen valgte vi små gnavere fra Sydamerika, som selvfølgelig skulle harmonisere godt med aberne også. Snart blev der truffet beslutning til fordel for de lidt større slægtninge til Dværgaguti, Azaras Aguti.

Da zoo på Bad Liebenstein lige søgte et nyt hjem for et par af disse dyr, flyttede de til Gettorf omkring en måned senere. Akklimationen var hurtig og ikke spektakulær, aber og gnavere reagerede meget cool og afslappet. Nu håber vi selvfølgelig, at de nye beboere vil føle sig godt tilpas med os så længe som muligt.

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder