Gettorf Dyrepark » En anden to ulige fugle på Tierpark Gettorf - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

15. juli 2018:

En anden to ulige fugle på Tierpark Gettorf

En bemærkelsesværdig ny tilføjelse kan ses (og forhåbentlig også høres hurtigt) på Tierpark Gettorf. Fra Münster Zoo flyttede to søskende Kookaburras til Gettorf. Isfuglens store slægtninge er også kendt under deres andet navn Latterfugle.

De australske fugle skylder dette navn til deres højt, gennemtrængende opkald, som de kan lide at udtale sig i grupper og således tilskynde hinanden til at kalde endnu højere. Disse opkald, der minder om et højt, sommetider næsten hysterisk latter, er velkendte i Australien og kan også høres som en typisk ingrediens i en tropisk baggrundsstøj i mange film.

Vores to drenge er stadig lidt genert for øjeblikket og lyder derfor ikke deres opkald for højt for øjeblikket. Men vi håber, at dette vil ændre sig efter en vis tilpasningsperiode, så de to vil bidrage deres del til den eksotiske dyrekonsert i zoologisk have.

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder