Gettorf Dyrepark » Just i tiden – de Topbavianer flytter ind i deres nye facilitet kort før påskeferien - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

21. marts 2018:

Just i tiden – de Topbavianer flytter ind i deres nye facilitet kort før påskeferien

Efter mere end 2 års konstruktion er tiden endelig kommet: Topbavianer flytter ind i deres nye facilitet. Siden den 21. marts 1818 kan de findes i deres nye hjem, som blev afsluttet lige i tide til påskedagen i vores jubilæumsår.

I mange år har Topbavianer været en særlig attraktion for vores besøgende. De sorte aber med punky frisure er ekstremt sjældne og bor i et lille område på Sulawesi. I Tyskland kan de kun findes i 4 zoologiske haver og opdrættes succesfuldt i to. En af dem har været Gettorf Zoo og bidrager dermed væsentligt til bevarelsen af ​​denne stærkt truede art.

For tre og et halvt år siden “Malino” flyttede en ny mand fra Jersey zoo til Gettorf, og siden da er gruppen allerede vokset betydeligt: ​​3 babyer er blevet rejst succesfuldt, en anden blev lige født den 24. februar 2018.

Så snart det blev klart, at Malino var i stand til at opfylde sin pligt med hensyn til avl, opstod ønsket om et nyt, meget mere rummeligt og interessant anlæg for de sorte aber.

Da Berberaber skulle flytte til en ny facilitetstid, planlagde vi et nyt hus til Topbavianer på stedet. Opførelsen af ​​det nye hus til Topbavianer begyndte allerede i slutningen af ​​2015, men kunne ikke gennemføres til efteråret 2017 på grund af mange uplanlagte forsinkelser.

Ombygningen af ​​udendørsområderne er nu blevet afsluttet, og Topbavianer kunne flytte ind i deres nye hjem. Nu er gæsterne meget nysgerrige at vide, hvordan dyrene vil tage imod deres nye, meget mere rummelige og varierede levested.

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder