Gettorf Dyrepark » Dyr Advent - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

1. december 2017:

Dyr Advent

Er du klar til dyrenes advent?

Hver dag til jul kan en dyrfamilie på Gettorf pakke sine gaver ud, og da de tobenede ikke skal gå tomt i hånden, giver vi væk en gratis billet til 2018 blandt alle vores fans, som kan lide det daglige indlæg på vores Facebook-side.

Så der vil være 24 vindere i 24 dage, og på juleaften vil vi endda give væk en af de eftertragtede “Meet and Greets” med et dyr efter eget valg (naturligvis kun med dyrene, hvor det er muligt uden fare for dyr og mennesker … udvælgelsen kan findes her.

Løven vil finde sted hver dag kl. 22.00, og vinderne vil blive nævnt på navn på vores Facebook-side.

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder