Gettorf Dyrepark » Berberaber flytter til deres nye hjem - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

16. maj 2017:

Berberaber flytter til deres nye hjem

Efter en lang byggeperiode vores Berberaber fik lov til at flytte ind i deres nye udstilling bag aben hus på fredag, den 12. oy maj. Det havde taget lang tid, før byggearbejdet var færdigt, kabinettet blev lavet af flyvebestandigt, og interiøret var blevet indrettet til tilfredshed for dyrepasserne (og forhåbentlig også aberne). Så endelig kunne aberne flytte til deres rummelige nye hjem, hvor Mankefår har boet i flere måneder allerede.

Den første uge måtte aberne passere i indersiden – selvom de allerede havde udsigt til deres nye hjem. Efter stress og spændingen ved flytningen skal de slå sig ned og akklimatisere, før de bliver tilbage i det store område.

Men den 16. maj var ventetidens ende: Dørene til de indre bur blev åbnet, og Berberaber var straks udenfor og ret begejstret for deres nye hjem med de store træstammer. Nu håber vi, at vores besøgende vil kunne lide det nye kabinet samt aberne og dyrepasserne gør …

Berber2 Berber3

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder