Gettorf Dyrepark » En ny kammerat for Jule og Co .: Tapir “Tambo” kommer fra Hagenbeck - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

11. maj 2016:

En ny kammerat for Jule og Co .: Tapir “Tambo” kommer fra Hagenbeck

Efter vores gamle Tapir mandlige “Rüdiger” var død i en alder af 20 i februar, vores kvindelige Jule og Tina havde ikke vente alt for længe på en ny kammerat : Allerede på 11 maj 2016 mand “Tambo “fra Hagenbeck flyttede til Gettorf, bliver næsten to år på dette tidspunkt.

De første dage på Gettorf Tambo brugt adskilt i det gamle Tapir hus i zoo. Men allerede efter kort tid kunne vi se, at mellem ham og de to hunner, blev ingen signifikante spændinger overholdes. Derfor besluttede dyrepasserne at lade Tambo deltage i gruppen, der omfatter Jule og datter Tina samt Jules lille søn Rico.

Fra begyndelsen, kontakten var meget harmonisk, Tambo var interesseret, men ikke alt for påtrængende og fandt hurtigt sin plads i gruppen. Kun Rico, vores lidt grove i omkring et halvt år, nogle gange viser stadig sin pubertet og knivspids hans nye “stedfar” i benet – vel vidende, at han tolererer denne uforskammethed af den lille med overbærenhed.

Selv mod brugere Tambo viser bedste tapir kvaliteter allerede: ligesom mange tapirer Tambo elsker at blive rørt under hagen eller maven, kaster han sig på siden og nyder den omfattende forkælelse. Perfekte betingelser for en frugtbar relation mellem mennesker og dyr …

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder