Gettorf Dyrepark » Farvel til vores tapir “Rüdiger” - Sig hej til vores dyr!
de_DEen_GB

Sig hej til vores dyr!

Gettorf Dyrepark

7. februar 2016:

Farvel til vores tapir “Rüdiger”

Efter næsten 20 år, dyrepasserne af parken havde at sige farvel til en af deres favoritter: vores mandlige tapir “Rüdiger” døde i en alder af 20. Rüdiger kom til os i 1997 i en alder af en fra zoo Osnabrück og havde været hos os i mange år som ynglende han. I løbet af alle disse år, han var altid en meget kærlig og elskelig far – ikke en selvfølge i disse temmelig enkeltstående dyr.

Desværre blev han klarer sig dårligt i løbet af de sidste par måneder og endda blev værre. Han havde alvorlige vejrtrækningsproblemer nu og igen og til sidst næppe kunne spise. Så brugere kogte ham hans egen grød og blev fodret ham stykke for stykke, indtil han måtte tage resten at indsamle hans kræfter. Men i løbet af de sidste par uger blev han gradvist svagere og til sidst mistede hans livskraft …

For os betyder det at sige farvel til en meget venlig tapir og et virkelig godt far. Han var en reel karakter og vil blive hårdt savnet af os alle!

Ingen kommentarer»»

Ingen kommentarer endnu.

Skrive en kommentar

 — 

tilbage til nyheder